Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu
Proveden očevid prometne nesreće

Zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu je, u prethodnom postupku, zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave međimurske i prometno-tehničkim vještakom, provela očevid prometne nesreće koja se dogodila 19. siječnja 2019. oko 19,25 sati na cesti između mjesta Orehovica i Šemovec. (20. 1. 2020.)

Prema dosad prikupljenim podacima, do prometne nesreće je došlo na način da je za sada nepoznati vozač osobnog automobila u vožnji prema Šemovcu udario prednjom stranom vozila u tijelo 48-godišnje pješakinje koja je preminula uslijed zadobivenih ozljeda. Vozač automobila je nakon udara u pješakinju nastavio vožnju bez zaustavljanja i udaljio se s mjesta nesreće.
Državno odvjetništvo naložilo je provođenje obdukcije i toksikološkog vještačenja stradale osobe, a poduzet će se potrebne izvidne i druge radnje u okviru kriminalističkog istraživanja radi utvrđivanja identiteta osobe koja je upravljala automobilom u vrijeme nesreće i svih okolnosti nastanka nesreće.