Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Obavijest o testiranju kandidata

Obavijest o testiranju kandidata prijavljenih na oglas za prijam namještenika na neodređeno vrijeme na radno mjesto vozač - dostavljač u Državnom odvjetništvu, Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (3. listopada 2019.)

 

 

          REPUBLIKA HRVATSKA
        DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO
   URED ZA SUZBIJANJE KORUPCIJE
  I ORGANIZIRANOG KRIMINALITETA

Broj: A-96/19
Zagreb, 03. listopada 2019.

Temeljem članka 4. Uredbe o raspisivanju i provedbi javnog natječaja i internog oglasa u državnoj službi (Narodne novine broj: 78/2017; u daljnjem tekstu: Uredba) te sukladno oglasu objavljenom u Narodnim novinama broj 85/19 od 11. rujna 2019., za prijam u službu na neodređeno vrijeme u Državno odvjetništvo, Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Zagrebu, na radno namještenika III. vrste – vozač dostavljač – 1 izvršitelj/ica, dana 03. listopada 2019. oglašava se sljedeća

OBAVIJEST

I. Testiranje kandidata za radno mjesto namještenika III. vrste – vozač dostavljač u Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Zagrebu (u daljnjem tekstu: Ured), održat će se dana 09. listopada 2019. s početkom u 9,00 sati u prostorijama Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Zagrebu, Gajeva 30a.

II. Testiranju mogu pristupiti samo osobe koje se imaju smatrati kandidatima. Osoba koja nije podnijela pravovremenu ili potpunu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz oglasa, ne smatra se kandidatom u postupku, o čemu joj je dostavljena pisana obavijest na adresu elektroničke pošte koju je naznačila u prijavi.

III. Testiranje će se sastojati od pisane provjere poznavanja osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske te od provjere znanja mjerodavnih zakonskih odredbi, provjere sposobnosti i vještina kandidata u upravljanju vozilom „B“ kategorije i razgovora Komisije s kandidatima (intervju).

IV. Testiranju mogu pristupiti oni kandidati koji pravovremeno dođu u zakazani dan i vrijeme te dokažu svoj identitet važećom identifikacijskom ispravom. Kandidat koji ne pristupi testiranju u zakazani dan i vrijeme, smatrat će se da je povukao svoju prijavu na oglas te se više neće smatrati kandidatom u postupku.

IV. Obavijest o sadržaju i načinu provođenja testiranja s kandidatima za radno mjesto namještenika III. vrste – vozač dostavljač, objavljena je na web stranici Državnog odvjetništva Republike Hrvatske www.dorh.hr i web stranici Ureda www.uskok.hr.


U Zagrebu, dana 03. listopada 2019.

KOMISIJA ZA PROVEDBU OGLASA