Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Obavijest o vremenu i mjestu provođenja razgovora s kandidatima

Obavijest o vremenu i mjestu provođenja razgovora s kandidatima prijavljenih na određeno vrijeme na radno mijesto namještenika IV. vrste - djelatnik u čajnoj kuhinji - 1 izvršitelj/ica u Državnom odvjetništvu, Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Zagrebu (3. listopad 2018.)

Broj: A-66/18

Zagreb, 4. listopada 2018.

Sukladno oglasu za prijam namještenika na određeno vrijeme u Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Zagrebu, na radno mjesto namještenika IV. vrste – djelatnik u čajnoj kuhinji – 1 izvršitelj/ica, objavljenom na web stranici Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta www.uskok.hr dana 18. rujna 2018., dana 4. listopada 2018. oglašava se sljedeća

OBAVIJEST

I. Razgovor s kandidatima za radno mjesto namještenika IV. vrste – djelatnik u čajnoj kuhinji u Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Zagrebu (u daljnjem tekstu: Ured), održat će se dana 10. listopada 2018. s početkom u 9,00 sati u prostorijama Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Zagrebu, Gajeva 30a.

 

II. Razgovoru (intervjuu) mogu pristupiti samo osobe koje se imaju smatrati kandidatima. Osoba koja nije podnijela pravovremenu ili potpunu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz oglasa, ne smatra se kandidatom u postupku oglasa, o čemu joj se dostavlja pisana obavijest na adresu elektroničke pošte koju je naznačila u prijavi.

 

III. Razgovoru (intervjuu) mogu pristupiti oni kandidati koji pravovremeno dođu u zakazani dan i vrijeme te dokažu svoj identitet važećom identifikacijskom ispravom. Kandidat koji ne pristupi razgovoru u zakazani dan i vrijeme, smatrat će se da je povukao svoju prijavu na oglas te se više neće smatrati kandidatom u postupku.

 

IV. Obavijest o sadržaju i načinu provođenja razgovora s kandidatima za radno mjesto namještenika IV. vrste – djelatnik u čajnoj kuhinji, objavljena je na web stranici Državnog odvjetništva Republike Hrvatske www.dorh.hr i web stranici Ureda www.uskok.hr.

 

U Zagrebu, dana 4. listopada 2018. godine

 

KOMISIJA ZA PROVEDBU OGLASA