Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Obavijest o testiranju kandidata

Obavijest o testiranju kandidata prijavljenih na oglas za prijam namještenika na neodređeno vrijeme na radno mjesto domar u Državnom odvjetništvu, Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (8. studenog 2019.)

         REPUBLIKA HRVATSKA
        DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO
   URED ZA SUZBIJANJE KORUPCIJE
  I ORGANIZIRANOG KRIMINALITETA

Broj: A-120/19
Zagreb, 08. studenog 2019.

Temeljem članka 4. Uredbe o raspisivanju i provedbi javnog natječaja i internog oglasa u državnoj službi (Narodne novine broj: 78/2017; u daljnjem tekstu: Uredba) te sukladno oglasu objavljenom objavljenom u Narodnim novinama broj 104/19 od 30. listopada 2019., za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme u Državno odvjetništvo, Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Zagrebu, na radno mjesto domar – dana 08. studenog 2019. oglašava se sljedeća

                                    OBAVIJEST


I. Testiranje kandidata za radno mjesto namještenika III. vrste – domar u Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Zagrebu (u daljnjem tekstu: Ured), održat će se dana 14. studenog 2019. s početkom u 10,00 sati u prostorijama Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Zagrebu, Gajeva 30a.

II. Testiranju mogu pristupiti samo osobe koje se imaju smatrati kandidatima. Osoba koja nije podnijela pravovremenu ili potpunu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz oglasa, ne smatra se kandidatom u postupku, o čemu joj je dostavljena pisana obavijest na adresu elektroničke pošte koju je naznačila u prijavi.

III. Testiranje će se sastojati od razgovora Komisije s kandidatima (intervju).

IV. Testiranju mogu pristupiti oni kandidati koji pravovremeno dođu u zakazani dan i vrijeme te dokažu svoj identitet važećom identifikacijskom ispravom. Kandidat koji ne pristupi testiranju u zakazani dan i vrijeme, smatrat će se da je povukao svoju prijavu na oglas te se više neće smatrati kandidatom u postupku.

IV. Obavijest o sadržaju i načinu provođenja testiranja s kandidatima za radno mjesto namještenika III. vrste – domar, objavljena je na web stranici Državnog odvjetništva Republike Hrvatske www.dorh.hr i web stranici Ureda www.uskok.hr.


U Zagrebu, dana 08. studenog 2019. godine


KOMISIJA ZA PROVEDBU OGLASA