Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Obavijest o testiranju kandidata

Obavijest o testiranju kandidata prijavljenih za radno mjesto namještenika III. vrste - fotokopiranta - 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme (09. listopad )

Broj: A-65/18

Zagreb, 9. listopada 2018.

Sukladno oglasu za prijam namještenika na neodređeno vrijeme u Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Zagrebu, na radno mjesto namještenika III. vrste – fotokopirant – 1 izvršitelj/ica, objavljenom na web stranici Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta www.uskok.hr dana 18. rujna 2018., dana 9. listopada 2018. oglašava se sljedeća

OBAVIJEST

I. Testiranje kandidata za radno mjesto namještenika III. vrste – fotokopirant u Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Zagrebu (u daljnjem tekstu: Ured), održat će se dana 16. listopada 2018. s početkom u 9,00 sati u prostorijama Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Zagrebu, Gajeva 30a.

II. Testiranju mogu pristupiti samo osobe koje se imaju smatrati kandidatima. Osoba koja nije podnijela pravovremenu ili potpunu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz oglasa, ne smatra se kandidatom u postupku, o čemu joj je dostavljena pisana obavijest na adresu elektroničke pošte koju je naznačila u prijavi.

III. Testiranje će se sastojati od provjere poznavanja rada na računalu (Microsoft Office)  i razgovora Komisije s kandidatima (intervju).

IV. Testiranju mogu pristupiti oni kandidati koji pravovremeno dođu u zakazani dan i vrijeme te dokažu svoj identitet važećom identifikacijskom ispravom. Kandidat koji ne pristupi testiranju u zakazani dan i vrijeme, smatrat će se da je povukao svoju prijavu na oglas te se više neće smatrati kandidatom u postupku.

V.  Nakon provedbe pisanog dijela testiranja, na razgovor s Komisijom bit će pozvani oni kandidati koji su zadovoljili na tom dijelu testiranja. Raspored održavanja razgovora s Komisijom bit će utvrđen po završetku testiranja poznavanja rada na računalu, o čemu će kandidati biti obaviješteni.

VI. Obavijest o sadržaju i načinu provođenja testiranja s kandidatima za radno mjesto namještenika III. vrste – fotokopirant, objavljena je na web stranici Državnog odvjetništva Republike Hrvatske www.dorh.hr i web stranici Ureda www.uskok.hr.

U Zagrebu, dana 9. listopada 2018. godine

KOMISIJA ZA PROVEDBU OGLASA