Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Obavijest o testiranju kandidata

Obavijest o testiranju kandidata prijavljenih na oglas za prijam u državnu službu na određeno vrijeme za radno mjesto administrativni referent u Državno odvjetništvo, Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, Odsjek u Rijeci (10.lipnja 2019.)

                          

       REPUBLIKA HRVATSKA
      DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO
   URED ZA SUZBIJANJE KORUPCIJE
  I ORGANIZIRANOG KRIMINALITETA

Broj: A-66/19
Zagreb, 10. lipnja 2019.

Sukladno oglasu za prijam u državnu službu na određeno vrijeme radi zamjene službenice za vrijeme bolovanja u Državno odvjetništvo, Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, Odsjek u Rijeci, na radno mjesto administrativni referent – 1 izvršitelj/ica, objavljenom na web stranici Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta www.uskok.hr dana 22. svibnja 2019., dana 10. lipnja 2019. oglašava se sljedeća


                                            OBAVIJEST


I. Testiranje kandidata za radno mjesto administrativni referent u Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, Odsjek u Rijeci (u daljnjem tekstu: Ured), održat će se dana 17. lipnja 2019. s početkom u 10,00 sati u prostorijama Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Rijeci, Frana Kurelca bb.

II. Testiranju mogu pristupiti samo osobe koje se imaju smatrati kandidatima. Osoba koja nije podnijela pravovremenu ili potpunu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz oglasa, ne smatra se kandidatom u postupku, o čemu joj je dostavljena pisana obavijest na adresu elektroničke pošte koju je naznačila u prijavi.

III. Testiranje će se sastojati od pisane provjere poznavanja osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske te provjere znanja mjerodavnih zakonskih odredbi, poznavanja rada na računalu (Microsoft Office) i poznavanja daktilografije i razgovora Komisije s kandidatima (intervju).

IV. Testiranju mogu pristupiti oni kandidati koji pravovremeno dođu u zakazani dan i vrijeme te dokažu svoj identitet važećom identifikacijskom ispravom. Kandidat koji ne pristupi testiranju u zakazani dan i vrijeme, smatrat će se da je povukao svoju prijavu na oglas te se više neće smatrati kandidatom u postupku.

IV. Obavijest o sadržaju i načinu provođenja testiranja s kandidatima za radno mjesto administrativnog referenta, objavljena je na web stranici Državnog odvjetništva Republike Hrvatske www.dorh.hr i web stranici Ureda www.uskok.hr.


U Zagrebu, dana 10. lipnja 2019.

KOMISIJA ZA PROVEDBU OGLASA