Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku

Na danas održanoj svečanoj sjednici povodom 30. obljetnice osnutka Pravnog fakulteta u Osijeku Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera posebne su Zahvalnice za dugogodišnju suradnju i doprinos razvoju uručene Županijskom i Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku. (22.12. 2005.)
Sjednici su prisustvovali predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks, potpredsjednik Hrvatskog sabora Mato Arlović, rektorica Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera prof.dr. Gordana Kralik i potpredsjednica Ustavnog suda Republike Hrvatske dr. Jasna Omejac te niz drugih uglednika iz javnog života Republike Hrvatske i Grada Osijeka.
Dugogodišnja suradnja navedenih dviju institucija ostvarena je održavanjem različitih predavanja i seminara studentima te korištenjem iskustvima i sudskom praksom u izradi stručnih radova i izlaganja, a upravo dobivena Zahvalnica priznanje je za dobar rad i kvalitetni odnos između pravne teorije i znanosti Pravnog fakulteta u Osijeku te prakse Županijskog i Općinskog državnog odvjetništva u Osijeku. Zahvalnica