Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Državni odvjetnik Republike Francuske u posjetu Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske

Jean-Marie Huet, voditelj Kaznenog odjela u Ministarstvu pravosuđa Republike Francuske, ujedno i Glavni državni odvjetnik, posjetio je tijekom svog boravka u Zagrebu i Državno odvjetništvo Republike Hrvatske gdje ga je primio Glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske Mladen Bajić. (22. 2. 2007.)
Jean-Marie Huet i Philippe Dorcet, Sudac za vezu u Regionalnom uredu za borbu protiv organiziranog kriminala za jugoistočnu Europu pri Francuskom veleposlanstvu u Hrvatskoj, razgovarali su sa Glavnim državnim odvjetnikom Mladenom Bajićem, njegovim prvim zamjenikom Draganom Novoselom te Ravnateljem USKOK-a Dinkom Cvitanom i zamjenikom Josipom Čule.
Sudionici sastanka razgovarali su o postojećem zakonodavstvu i iskustvima državnih odvjetnika u Republici Francuskoj i Republici Hrvatskoj, a pored razgovora o suradnji i radu na predmetima, naglašena je suradnja na predmetima organiziranog kriminaliteta i korupcije u jugoistočnoj Europi. Državni odvjetnik Republike Francuske u posjetu Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske