Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Općinsko državno odvjetništvo u Požegi
Podnijeta žalba na presudu Općinskog suda u Požegi u kaznenom predmetu protiv Vlade Zeca i dr. zbog odluke o visini izrečenih kazni

Općinsko državno odvjetništvo u Požegi podnijelo je žalbu na presudu i to zbog odluka Općinskog suda u Požegi o kaznama izrečenima prvooptuženom Vladi Zecu i drugooptuženoj Đurđici Kristić, zbog zlouporaba ovlasti u poslovanju Kamen Ingrada d.d. Velika sa Županijskom upravom za ceste Požeško-slavonske županije Požega. (20. 9. 2007.)
Nezadovoljno visinom kazni izrečenih prvooptuženom Vladi Zecu (četiri godine i šest mjeseci zatvora) i drugooptuženoj Đurđici Kristić (tri godine i osam mjeseci zatvora) u presudi kojom su navedeni optuženici; zajedno s trećeoptuženim Milanom Ivankom, četvrtooptuženim Kamen Ingradom d.d. u stečaju Velika i petooptuženim ŽUC-om u stečaju Požega proglašeni krivima zbog kaznenog djela zlouporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju iz čl. 292. st. 1. i 2. KZ-a; Općinsko državno odvjetništvo u Požegi izjavilo je žalbu na taj dio presude.