Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Imenovani zamjenici županijskih i općinskih državnih odvjetnika

Državnoodvjetničko vijeće na današnjoj je sjednici imenovalo Marinu Pinjagić Telak za zamjenicu u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, a Dijanu Sabolić-Harambaša za zamjenicu u Županijskom državnom odvjetništvu u Koprivnici. (12. 3. 2009.)
Sanja Đaković imenovana je za zamjenicu u Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, dok je za zamjenika u Općinskom državnom odvjetništvu u Daruvaru ponovno imenovan Krunoslav Kuzle. Mirela Alerić Puklin, Sandra Dunger Brbora i Mario Vlajčić te Aida Mikić i Natalija Slavica ponovno su imenovani za zamjenika odnosno zamjenice u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.
Na vlastiti su zahtjev sa dužnosti zamjenika u Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu razriješeni Anton Stanković Moćan i Aleksandar Mitić te Mario Vrabac sa dužnosti zamjenika u Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.
Marina Uzelac Milina trajno je premještena s dužnosti zamjenice u Općinskom državnom odvjetništvu u Gospiću na istu dužnost u Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu.