Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu
Podnijet prijedlog za pokretanje postupka za popunu dva slobodna mjesta zamjenika

Zbog povećanog obima poslova u Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu, a na osnovu čl. 125. st. 1. Zakona o državnom odvjetništvu (NN 76/09), županijska državna odvjetnica podnijela je prijedlog Glavnom državnom odvjetniku za pokretanje postupka za popunu dva slobodna mjesta zamjenika županijskog državnog odvjetnika. (21. 7. 2009.)
Kako bi se do dovršetka postupka imenovanja novih zamjenika osiguralo nesmetano obavljanje poslova tako je donesena odluka o privremenom upućivanju, i to od 24. srpnja 2009., Julijane Stipišić (sada obavlja poslove općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu) i Nikše Wagnera (zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu) na pomoć u radu u Županijsko državno odvjetništvo u Splitu.
Zbog upućivanja Julijane Stipišić na rad u više državno odvjetništvo temeljem čl. 21. st. 3. Zakona o državnom odvjetništvu određeno je da će poslove općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu od 24. srpnja 2009. privremeno obavljati Daira Boban, zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu.