Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Priopćenja i obavijesti za javnost

Priopćenja za javnost iz djelokruga Državnog odvjetništva Republike Hrvatske priprema i izdaje Ured Glavnog državnog odvjetnika.

Priopćenja za javnost iz djelokruga županijskog državnog odvjetništva priprema i izdaje županijski državni odvjetnik ili zamjenik kojeg on za to ovlasti.

Priopćenja za javnost iz djelokruga općinskog državnog odvjetništva priprema i izdaje županijski državni odvjetnik ili zamjenik kojeg on za to ovlasti.

Pisani upiti vezano za konkretne predmete iz djelokruga Državnog odvjetništva Republike Hrvatske zaprimaju se u Prijamnom uredu Državnog odvjetništva Republike Hrvatske ili u Uredu Glavnog državnog odvjetnika. Obavijesti vezano za upite može dati Glavni državni odvjetnik, Glasnogovornica ili zamjenik glavnog državnog odvjetnika kojeg za to ovlasti Glavni državni odvjetnik.

Pisani upiti vezano za konkretne predmete iz djelokruga županijskih državnih odvjetništava ili općinskih državnih odvjetništava zaprimaju se, u pravilu, u Prijamnom uredu tog državnog odvjetništva.

Obavijesti vezano za upite iz djelokruga općinskog državnog odvjetništva može dati i županijski državni odvjetnik ili zamjenik kojeg on za to ovlasti.

Obavijesti vezano za upite iz djelokruga županijskog ili općinskog državnog odvjetništva može dati i Glasnogovornica Državnog odvjetništva Republike Hrvatske putem priopćenja za javnost.