Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Državnoodvjetničko vijeće
Imenovanja sukladno izmjenama Zakona o državnom odvjetništvu

Na 7. sjednici Državnoodvjetničkog vijeća imenovani su, sukladno izmijenjenim odredbama Zakona o državnom odvjetništvu, zamjenici općinskih državnih odvjetnika u više općinskih državnih odvjetništava. (16. 5. 2011.)
Za zamjenicu u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu (Građansko-upravni odjel) imenovana je kandidatkinja Jelena Knežević, a za zamjenika u Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku (Kazneni odjel) imenovan je kandidat Ante Vetma. Kandidatkinja Melita Štampf imenovana je za zamjenicu u Općinskom državnom odvjetništvu u Gospiću (Kazneni odjel), dok su kandidat Renato Dereš i kandidatkinja Biserka Kelemenić imenovani za zamjenike u Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici (Kazneni odjel). Za zamjenicu u Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici (Građansko-upravni odjel) imenovana je kandidatkinja Melani Šikulec, a za zamjenika u Općinskom državnom odvjetništvu u Križevcima (Kazneni odjel) imenovan je kandidat Krešimir Skrba. Kandidatkinje Slavica Đokić i Marijana Grbac imenovane su za zamjenice u Općinskom državnom odvjetništvu u Puli (Kazneni odjel). Za zamjenicu u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu (Kazneni odjel) imenovana je kandidatkinja Marija Lončar.
Državnoodvjetničko vijeće nije imenovalo kandidata na oglašeno slobodno mjesto u Općinskom državnom odvjetništvu u Bujama–Buie (Građansko-upravni odjel) već je odlučeno da se ponovi oglas.