Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Državnoodvjetničko vijeće
Nastavak imenovanja sukladno izmjenama Zakona o državnom odvjetništvu

U nastavku 7. sjednice Državnoodvjetničkog vijeća imenovani su zamjenici općinskih državnih odvjetnika u nekoliko općinskih državnih odvjetništava sukladno izmijenjenim odredbama Zakona o državnom odvjetništvu. (17. 5. 2011.)

Za zamjenicu u Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici (Kazneni odjel) imenovana je kandidatkinja Ivana Glavaš. Za zamjenike u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu (Kazneni odjel) imenovani su kandidati Valentina Kolar, Danijela Raspović, Ivana Špehar Janković, Julija Petrov, Vjekoslav Tolnaj, Nikola Drobec i Sanja Žugić Ćuk, dok su za zamjenike u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu (Građansko-upravni odjel) imenovani kandidati Martin Blajić i Vlasta Fogec. Kandidatkinja Irena Golubić Rajković imenovana je za zamjenicu u Općinskom državnom odvjetništvu u Ogulinu (Kazneni odjel).
Državnoodvjetničko vijeće donijelo je odluku o oglašavanju slobodnih mjesta, odnosno slobodno mjesto jednog zamjenika Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske u DORH-u (Kazneni odjel) i jednog zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Bujama-Buie (Građansko-upravni odjel).
Državnoodvjetničko vijeće donijelo je odluku o razrješenju Borivoja Obadića, zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu zbog odlaska u mirovinu.