Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Imenovana državna odvjetnica i zamjenici državnih odvjetnika

Državnoodvjetničko vijeće je na danas održanoj 28. sjednici imenovalo Željku Zubčić Šoštarić za općinsku državnu odvjetnicu u Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci. (24. 8. 2012.)

Vitica Pavleković je imenovana za zamjenicu županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, a Martina Kruljac Ilić za zamjenicu općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Puli. Za zamjenicu općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Pazinu je imenovana Andrea Jelenić Pitoski, a za zamjenicu općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu je imenovana Adrijana Vodanović Gruden.
Sa dužnosti općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Puli na vlastiti je zahtjev razriješen Aleksandar Puh.
Također, donijeta je odluka kojom se zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu Biserka Šmer-Bajt razrješava dužnosti člana Državnoodvjetničkog vijeća na vlastiti zahtjev.