Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Imenovana županijska državna odvjetnica u Varaždinu

Državnoodvjetničko vijeće na današnjoj je sjednici imenovalo Biserku Šmer-Bajt za županijsku državnu odvjetnicu u Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu. (13. 9. 2012.)

Sonja Mišković je na vlastiti zahtjev razriješena sa dužnosti zamjenice županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, a Blaženka Prokopec-Šimić sa dužnosti zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu–Stalna služba u Novoj Gradiški, također na vlastiti zahtjev.
Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluke o rasporedu polaznika Državne škole za pravosudne dužnosnike na radna mjesta viših savjetnika u državnim odvjetništvima kao i odluka o upućivanju inicijative Kandidacijskom odboru Državnog odvjetništva Republike Hrvatske i kandidacijskim odborima županijskih državnih odvjetništava za predlaganje kandidata iz reda zamjenika županijskih državnih odvjetnika za člana Državnoodvjetničkog vijeća. Ujedno je donijeta odluka o imenovanju Povjerenstva za pregled imovinskih kartica državnih odvjetnika i zamjenika državnih odvjetnika.