Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Imenovani zamjenici državnih odvjetnika

Članovi Državnoodvjetničkog vijeća na današnjoj su sjednici imenovali dosadašnju županijsku državnu odvjetnicu u Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu Inku Jurišić za zamjenicu Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske. (24. 3. 2010.)
Barbara Sandalj i Tea Radovani imenovane su zamjenice u Županijskom državnom odvjetništvu u Rijeci, a Sabina Matijević za zamjenicu u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu. Mirko Poljak ponovno je imenovan za zamjenika u Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku, dok je Jasmina Rodek imenovana za zamjenicu u Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici, a Jelena Skandel Davidović za zamjenicu u Općinskom državnom odvjetništvu u Puli. Renata Randić, Suzana Gracin i Romana Petrić ponovno su imenovane za zamjenice u Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci, a Marino Šarić ponovno je imenovan za zamjenika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru.
Zdravko Babić na vlastiti je zahtjev razriješen sa dužnosti zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Vukovaru, dok je zamjenica u Općinskom državnom odvjetništvu u Ogulinu Ines Videnić trajno premještena u Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu.
Državnoodvjetničko vijeće imenovalo je svoje članove prof.dr.sc. Davora Derenčinovića, Jozu Jurčevića, Višnju Lončar i Darka Kliera te, na prijedlog Glavnog državnog odvjetnika, Dragana Novosela za članove Povjerenstva za upis u Državnu školu i provođenje završnog ispita te Tanju Šušak za članicu Radne skupine Pravosudne akademije za izradu dvaju pravilnika.