Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Imenovani zamjenici državnih odvjetnika

Drugog dana sjednice Državnoodvjetničkog vijeća je imenovano nekoliko zamjenika općinskih državnih odvjetnika. (10. 2. 2012.)
Prvog dana sjednice Državnoodvjetničkog vijeća je imenovano više zamjenika općinskih i županijskih državnih odvjetnika u nekoliko državnih odvjetništava. (9. 2. 2012.)

Suzana Bulić i Imanuel Basa su imenovani za zamjenike općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Pazinu, a Marinka Fatur, Dragan Bacanović i Nina Vičević za zamjenike općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci. Za zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici je imenovan Saša Kovačević, dok su za zamjenike općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru imenovani Sanja Voller-Jakšić i Miro Brico. Za zamjenicu općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima je imenovana Silva Rončević.
Na 20. sjednici je donijeta i odluka o poništenju Oglasa objavljenog u Narodnim novinama broj 141/11 od 7. prosinca 2011. u dijelu koji se odnosi na imenovanje zamjenika u Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

Za zamjenika županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu je imenovan Dubravko Skolan, dok je za zamjenicu županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku imenovana Irena Senečić. Mirko Grujić je imenovan za zamjenika županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Puli, a Slobodanka Radulović za zamjenicu županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru, dok je Vladimir Terešak imenovan za zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.
Za zamjenike općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu su imenovani Marta Šamota Galjer, Mario Kovačević i Stela Ilić, dok je Petra Bujan imenovana za zamjenicu općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.
Doris Brnobić Rajlić je na vlastiti zahtjev razriješena dužnosti zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Puli, a Ivan Plevko dužnosti zamjenika županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.