Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Imenovani zamjenici državnih odvjetnika

Na danas održanoj 38. sjednici Državnoodvjetničkog vijeća, članovi Vijeća su imenovali više zamjenika općinskih državnih odvjetnika. (21. 3. 2013.)

Sven Mišković, Nikolina Srpak i Davorin Rauch su imenovani za zamjenike općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, a Ines Grubišić za zamjenicu općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci. Za zamjenicu općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru je imenovana Ana Piškorec, dok je za zamjenika općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Sesvetama imenovan Branimir Puklin. Za zamjenicu općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Zlataru je imenovana Maja Čižmek Habazin, a za zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu Predrag Prevolšek, dok je za zamjenicu općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Našicama imenovana Slavica Milevoj.
Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluku o razrješenju zamjenice županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu Duške Leko-Ujvary na vlastiti zahtjev radi odlaska u mirovinu. U stegovnom predmetu protiv zamjenice županijske državne odvjetnice u Zagrebu, Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluku o produljenju mjere privremenog udaljenja od obavljanja dužnosti.