Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Imenovani zamjenici Glavnog državnog odvjetnika te županijskih i općinskih državnih odvjetnika

Dosadašnje zamjenice u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu Mirta Kuharić i Jasmina Dolmagić imenovane su na dužnost zamjenica Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske dok je na dužnost zamjenika Glavnog državnog odvjetnika ponovno imenovan Josip Čule. (21. 9. 2009.)

Za zamjenika županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Puli imenovan je Eddy Putigna, dok su Nikša Wagner i Julijana Stipišić imenovani za zamjenike županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu. Na dužnost zamjenice općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu ponovno je imenovana Andreja Jeromela Lučić, a na dužnost zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku Marina Vrcan dok je Marija Biga-Boban imenovana na dužnost zamjenice općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Gospiću. Biljana Ćavar Bočić ponovno je imenovana na dužnost zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu, dok su Dragana Marić Velić i Sandra Šarkan  te Igor Vranković ponovno imenovani na dužnost zamjenika općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci. Darija Padovan Buškulić imenovana je za zamjenicu općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru.

Na vlastiti je zahtjev sa dužnosti zamjenika državnih odvjetnika razriješeno njih šestero, i to Stjepan Borovečki sa dužnosti zamjenika u Županijskom državnom odvjetništvu u Puli; Mladena Novak–Grudić sa dužnosti zamjenice u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu, Marija Nekić i Ivana Đuras sa dužnosti zamjenica te Ivan Crnčec sa dužnosti zamjenika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu i Krunoslav Kunštić sa dužnosti zamjenika u Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.

Ispričavamo se što je uslijed prijenosa podataka na novu internetsku stranicu najava sjednice DOV-a objavljena samo u rubrici Izbora iz ostalih priopćenja.