Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Imenovani županijski i državni odvjetnici

Na danas održanoj 12. sjednici Državnoodvjetničkog vijeća, članovi Vijeća su imenovali Sani Ljubičić za županijsku državnu odvjetnicu u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu i Dražena Diklića za županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici. (24. 8. 2015.)

Ujedno, donijeli su odluke o imenovanju više općinskih državnih odvjetnika: Marijana Matijević Pišonić je imenovana za općinsku državnu odvjetnicu u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku, Milan Kiš za općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici, Željka Zubčić Šoštarić za općinsku državnu odvjetnicu u Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci, Dominko Hladilo za općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku, Ivana Kolesarić za općinsku državnu odvjetnicu u Općinskom državnom  odvjetništvu u Osijeku i Andreja Vrančić za općinsku državnu odvjetnicu u Općinskom državnom odvjetništvu u Zlataru te Vlatko Ivandić za općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Puli-Pola.  

Članovi Vijeća su donijeli odluke kojima su Mira Baričević i Marija Vukasović imenovane za zamjenice županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluku kojom je utvrđeno da zamjeniku Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske Draganu Novoselu po sili zakona prestaje obnašanje te državnoodvjetničke dužnosti u Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske s danom 11. studenog 2015.