Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Ispravak netočne informacije objavljene u Novom listu

U Novom listu od 18. veljače 2010., u rubrici NOVOSTI, na 5. stranici, objavljen je tekst pod naslovom «Cvitan Jovanoviću: Nema pritisaka na USKOK », u kojem je navedena netočna informacija na koji način je javnost pogrešno informirana.(18.2.2010.)
U Novom listu od 18. veljače 2010., u rubrici NOVOSTI, na 5. stranici, objavljen je tekst pod naslovom «Cvitan Jovanoviću: Nema pritisaka na USKOK» u kojem je navedeno kako je ravnatelj USKOK-a Dinko Cvitan na sjednici Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije održanoj 17. veljače 2010. „potvrdio da je riječka policija podnijela tužiteljstvu kaznenu prijavu zbog nezakonitosti u Tržnicama Rijeka, ali je naveo i da još nije donesena državnoodvjetnička odluka, zbog čega još nije jasno hoće li policijska prijava biti odbačena ili procesuirana.“
Radi se o netočnoj informaciji budući da ravnatelj USKOK-a nije govorio a kamoli potvrdio da bi bila podnesena prijava, pa samim time nije niti govorio o donošenju državnoodvjetničke odluke u vezi tog slučaja.