Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Obavijest o provjeri znanja

Obavijest o provjeri znanja kandidata za zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Đakovu (Kazneni odjel) (NN 41/11 od 7. travnja 2011.)

         REPUBLIKA HRVATSKA
   DRŽAVNOODVJETNIČKO VIJEĆE

O B A V I J E S T
O PROVJERI ZNANJA KANDIDATA ZA
ZAMJENIKA OPĆINSKOG DRŽAVNOG ODVJETNIKA U OPĆINSKOM DRŽAVNOM ODVJETNIŠTVU U ĐAKOVU - KAZNENI ODJEL
(NN 41/11 od 7. travnja 2011.)

Na temelju čl. 157a. stavak 1. Zakona o državnom odvjetništvu (NN 76/09, 153/09, 116/10, 145/10 i 57/11) u postupku prvog imenovanja na mjesto zamjenika državnog odvjetnika Državnoodvjetničko vijeće će provesti postupak provjere znanja za kandidate koji ispunjavaju uvjete za mjesto zamjenika državnog odvjetnika.

Sukladno članku 157.a stavak 2. i 3. Zakona o državnom odvjetništvu provjera znanja sastoji se od pisanja jedne radnje koja predstavlja donošenje i izradu državnoodvjetničke odluke iz koje kandidati mogu ostvariti najviše 100 bodova. Pisane radnje izrađuju se pod osobnom zaporkom.

Provjera znanja održat će se:

10. lipnja 2011. od 9 do 16 sati u prostorijama Državnoodvjetničkog vijeća,
Ulica grada Vukovara 271/7, Zagreb.

Kandidati su dužni prilikom dolaska na provjeru znanja predočiti važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu, a tijekom pisanja radnje mogu koristiti zakonske tekstove s komentarom, koje sami donose na provjeru znanja.
 
Tijekom provjere znanja zabranjeno je korištenje mobilnih i drugih tehničkih uređaja te bilo kakvih drugih aktivnosti u cilju nedopuštenih načina izrade radnje, poput prepisivanja, savjetovanja i slično. Kandidatima koji budu koristili nedopuštena sredstva, ili se budu služili nedopuštenim aktivnostima, oduzet će se radnja i uskratiti pravo na sudjelovanje u daljnjem postupku imenovanja na državnoodvjetničku dužnost.

Molimo kandidate da na navedenu adresu, na kojoj će se održati testiranje, dođu 20 minuta ranije, kako bi se mogle izvršiti sve potrebne pripreme i započeti sa testiranjem na vrijeme.

O rezultatima provjere znanja kandidati će biti pravodobno i na prikladan način obaviješteni.

DRŽAVNOODVJETNIČKO VIJEĆE