Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Obavijest o provjeri znanja kandidata

Obavijest o provjeri znanja kandidata za zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Bujama-Buie (NN 57/11 od 25. svibnja 2011.)

         REPUBLIKA  HRVATSKA 
   DRŽAVNOODVJETNIČKO VIJEĆE


O B A V I J E S T
O PROVJERI ZNANJA KANDIDATA ZA
ZAMJENIKA OPĆINSKOG DRŽAVNOG ODVJETNIKA U OPĆINSKOM DRŽAVNOM ODVJETNIŠTVU U BUJAMA-BUIE – Građansko-upravni odjel
(NN 57/11 od 25.05.2011.)


Na temelju čl. 157a. stavak 1. Zakona o državnom odvjetništvu (NN 76/09, 153/09, 116/10, 145/10 i 57/11) u postupku prvog imenovanja na mjesto zamjenika državnog odvjetnika Državnoodvjetničko vijeće će provesti postupak provjere znanja za kandidate koji ispunjavaju uvjete za mjesto zamjenika državnog odvjetnika.

Sukladno članku 157.a stavak 2. i 3. Zakona o državnom odvjetništvu provjera znanja sastoji se od pisanja jedne radnje koja predstavlja donošenje i izradu državnoodvjetničke odluke iz koje kandidati mogu ostvariti najviše 100 bodova. Pisane radnje izrađuju se pod osobnom zaporkom.

Provjera znanja održat će se
1. srpnja 2011. od 9 do 16 sati u prostorijama Državnoodvjetničkog vijeća,
Ulica grada Vukovara 271/7, Zagreb.

Kandidati su dužni prilikom dolaska na provjeru znanja predočiti važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu, a tijekom pisanja radnje mogu koristiti zakonske tekstove s komentarom, koje sami donose na provjeru znanja.
 
Tijekom provjere znanja zabranjeno je korištenje mobilnih i drugih tehničkih uređaja te bilo kakvih drugih aktivnosti u cilju nedopuštenih načina izrade radnje, poput prepisivanja, savjetovanja i slično.
Kandidatima koji budu koristili nedopuštena sredstva, ili se budu služili nedopuštenim aktivnostima, oduzet će se radnja i uskratiti pravo na sudjelovanje u daljnjem postupku imenovanja na državnoodvjetničku dužnost.

Ukoliko kandidat ne pristupi provjeri znanja, smatrat će se da je povukao prijavu na oglas.  

Molimo kandidate da na navedenu adresu, na kojoj će se održati testiranje, dođu 20 minuta ranije, kako bi se mogle obaviti sve potrebne pripreme i započeti sa testiranjem na vrijeme.

O rezultatima provjere znanja kandidati će biti pravodobno i na prikladan način obaviješteni.

  
DRŽAVNOODVJETNIČKO VIJEĆE