Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Odluke Državnoodvjetničkog vijeća

Na danas održanoj 50. sjednici Državnoodvjetničkog vijeća imenovano je dvoje općinskih državnih odvjetnika i nekoliko zamjenika državnih odvjetnika dok je dvoje zamjenika razriješeno s tih dužnosti na njihov zahtjev. (20. 2. 2014.)

Biljana Puharić je imenovana za općinsku državnu odvjetnicu u Općinskom državnom odvjetništvu u Makarskoj, a Vicko Mustapić za općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Metkoviću. Za zamjenicu županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu je imenovana Maja Klemen, a za zamjenicu županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru Alica Čretnik Višić. Stjepan Sabljarić je imenovan za zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu dok je Boris Vargović imenovan za zamjenika općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.
Na vlastiti je zahtjev sa dužnosti zamjenika općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru razriješen Rodoljub Vuica, a Ljerka Keretić sa dužnosti zamjenice općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.