Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Odluke Državnoodvjetničkog vijeća

Na danas održanoj 10. sjednici Državnoodvjetničkog vijeća donijete su odluke o trajnim premještajima zamjenica državnih odvjetnika te odluke o razrješenjima sa dužnosti zamjenica državnih odvjetnika. (12. 6. 2015.)

Zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Puli-Pola Sonja Uroić Štefanko je trajno premještena na mjesto zamjenice županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu sa danom 13. srpanj 2015. Zamjenice općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici Nina Đurić Bezerić i Danica Petrović su trajno premještene na mjesto zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru, obje sa danom 1. srpanj 2015. Zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Zlataru Renata Novosel Čižmek je trajno premještena na mjesto zamjenice općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, sa danom 1. srpanj 2015. Zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici Julijana König je trajno premještena na mjesto zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu, sa danom 1. srpnja 2015.

Zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu Božena Jurković i zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu Gabrijela Tesla te zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu Ana Ivanišević Inđić su na vlastiti zahtjev razriješene sa navedenih dužnosti.