Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Odluke Državnoodvjetničkog vijeća

Članovi Državnoodvjetničkog vijeća na današnjoj 14. sjednici su donijeli odluke o razrješenjima troje zamjenika državnih odvjetnika sa tih dužnosti. (16. 11. 2015.)

Slijedom navedenog, donijete su oduke kojom je Sanja Smontara razriješena dužnosti općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici i dužnosti zamjenice općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu, a Jasminka Vukić dužnosti zamjenice općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru te Siniša Milevoj dužnosti zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Puli-Pola.

Ujedno, Vijeće je donijelo Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o načinu i provođenju te ocjenjivanju pisanog ispita i usmenog razgovora (Narodne novine 140/2013), koji će biti objavljen u Narodnim novinama te Plan savjetovanja Državnoodvjetničkog vijeća sa javnošću u 2016. godini i Odluku o načinu postupanja u postupcima bagatelne nabave u Državnoodvjetničkom vijeću, koji će biti objavljeni na internetskim stranicama Vijeća.