Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Odluke Državnoodvjetničkog vijeća

Državnoodvjetničko vijeće je na svojoj 25. sjednici donijelo odluku o imenovanju zamjenice županijske državne odvjetnice i više odluka o trajnom premještaju zamjenika državnih odvjetnika. (13. 6. 2016.)

Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluku kojom je zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu Snježana Sekulić imenovana za zamjenicu županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu Stjepan Sabljarić se odlukom trajno premješta na mjesto zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu (od 1. rujna 2016.). Zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu Marija Vučko se odlukom trajno premješta na mjesto zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu (od 1. studenog 2016.),  kao i zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Zlataru Vesna Abramović koja se od 1. rujna 2016. trajno premješta na mjesto zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu. Zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku Slavica Milevoj se odlukom trajno premješta na mjesto zamjenice općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Požegi (od 4. srpnja 2016.), a zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu Tonći Petković se odlukom trajno premješta na mjesto zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu (od 15. kolovoza 2016.).