Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Odluke Državnoodvjetničkog vijeća

Državnoodvjetničko vijeće je na svojoj 30. sjednici donijelo odluke o imenovanjima općinskih državnih odvjetnika, zamjenika državnih odvjetnika i razrješenjima zamjenika državnih odvjetnika. (25. 10. 2016.)

Državnoodvjetničko vijeće donijelo je odluku o imenovanju općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Zlataru Andreje Vrančić za zamjenicu županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.
Ujedno, donijeta je odluka o imenovanju zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu Gorana Supančića za općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu i odluka o imenovanju zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici Ivanke Švagelj-Lovreković za općinsku državnu odvjetnicu u Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici te odluka o imenovanju zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici Romea Wallera za općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici, kao i odluka o imenovanju zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru Višnje Janošević Ferenčić za općinsku državnu odvjetnicu u Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.
Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluku o razrješenju Karmele Bolun-Vukić, na njen zahtjev, s dužnosti zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku i odluku o razrješenju Dubravke Krklec s dužnosti zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, također na njen zahtjev.