Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Odluke Državnoodvjetničkog vijeća

Državnoodvjetničko vijeće donijelo je na današnjoj sjednici više odluka o imenovanjima državnoodvjetničkih dužnosnika i nekoliko odluka o razrješenjima državnoodvjetničkih dužnosnika. (10. 11. 2016.)

Državnoodvjetničko vijeće donijelo je odluku kojom je zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu Branimir Puklin imenovan za općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu, i odluku kojom je zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu Sanja Gospodnetić imenovana za općinsku državnu odvjetnicu u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluke kojom je, na vlastiti zahtjev, s dužnosti zamjenice županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu razriješena Mira Jelčić, kao i zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu Neda Pavić.
Ujedno, Državnoodvjetničko vijeće je donijelo rješenje kojim se utvrđuje prestanak dužnosti po sili zakona zamjeniku županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru Ivanu Galoviću.

Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluke kojima se na dužnost zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu imenuju zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zlataru Jasminka Đak-Horvatić, zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu Ksenija Krizman i zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu Marija Vučko.