Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Odluke Državnoodvjetničkog vijeća

Državnoodvjetničko vijeće je na danas održanoj 32. sjednici donijelo odluke o imenovanjima zamjenika državnih odvjetnika i prestanku obnašanja dužnosti zamjenika državnog odvjetnika. (25. 11. 2016.)

Državnoodvjetničko vijeće donijelo je rješenje kojim se utvrđuje da je zamjeniku općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku Robertu Mikšiću po sili zakona prestala dužnost s danom 27. rujna 2016.

Državnoodvjetničko vijeće donijelo je odluku kojom se za zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici, za potrebe rada Kaznenog odjela, imenuje zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu Dalibor Zidanić, i odluku kojom se za zamjenicu županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici, za potrebe rada Građansko-upravnog odjela, imenuje zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu Zvjezdana Verk.

Ujedno, Državnoodvjetničko vijeće donijelo je odluku kojom su zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu Ljiljana Ivošević i Sandra Kričković imenovane za zamjenice županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, za potrebe rada Građansko-upravnog odjela.