Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Odluke Državnoodvjetničkog vijeća

Članovi Državnoodvjetničkog vijeća su na svojoj 37. sjednici donijeli odluke o imenovanju i prestanku obnašanja dužnosti te o trajnim premještajima zamjenika državnih odvjetnika. (3. 4. 2017.)

Državnoodvjetničko vijeće donijelo je odluku kojom je zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu Maja Jurinec Turk imenovana za općinsku državnu odvjetnicu u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.
Ujedno, doneseno je rješenje kojim je utvrđeno da Miloradu Cuculiću po sili zakona prestaje dužnost zamjenika Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske u Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske s danom 17. lipnja 2017.

Državnoodvjetničko vijeće je donijelo više odluka o trajnim premještajima zamjenika državnih odvjetnika: zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici Renato Dereš trajno se premješta na mjesto zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu; zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru Sanja Voller-Jakšić trajno se premješta na mjesto zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku; zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici Mario Miletić trajno se premješta na mjesto zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku; zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu Denis Krnjak trajno se premješta na mjesto zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu; zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku Marija Jakobović Adžaga trajno se premješta na mjesto zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu; i zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu Valentina Kolar trajno se premješta na mjesto zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zlataru.