Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Odluke Državnoodvjetničkog vijeća

Na danas održanoj 52. sjednici Državnoodvjetničkog vijeća, Vijeće je, sukladno članku 112. stavku 1. alineji 3. i stavku 2. Zakona o državnom odvjetništvu, donijelo rješenje kojim je utvrđeno da je Helenci Pirnat Dragičević prestala dužnost zamjenice županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu s danom 27. studenog 2017. (1. 12. 2017.)
Vijeće je odlučilo i da će se psihološka testiranja kandidata koji su podnijeli prijave za oglašena slobodna mjesta zamjenika općinskih državnih odvjetnika (oglas objavljen u Narodnim novinama broj 104/2017 od 25.  listopada 2017.) obavljati u razdoblju od 11. do 20. prosinca 2017. u Domu zdravlja Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske u Zagrebu, Šarengradska 3.
Kandidatima koji su dostavili pravovremene i potpune prijave i koji ispunjavaju uvjete za imenovanje na dužnost zamjenika općinskog državnog odvjetnika, pozivi sa točnim danom i vremenom održavanja psihološkog testiranja dostavit će se putem elektroničke pošte, na adrese elektroničke pošte koje su naveli u prijavama.