Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Odluke sa sjednice Državnoodvjetničkog vijeća

Na 40. sjednici Državnoodvjetničkog vijeća održanoj 27. i 28. svibnja 2013. proveden je usmeni dio završnog ispita I. generacije polaznika Državne škole za pravosudne dužnosnike, a rezultate objavljujemo kao Obavijest u istoimenoj rubrici. (28. 5. 2013.)

U odnosu na objavljene rezultate, donijeta je odluka kojom je jednoj od polaznica odobrena odgoda polaganja završnog ispita sukladno odredbama Pravilnika o završnom ispitu i završnoj ocjeni u Državnoj školi za pravosudne dužnosnike.
Članovi Državnoodvjetničkog vijeća su donijeli odluku o razrješenju Rudolfa Mačeka sa dužnosti županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na njegov vlastiti zahtjev. Ujedno, donijete su odluke o razrješenju zamjenika državnih odvjetnika na njihov vlastiti zahtjev kojom je Mladen Tomac razriješen dužnosti zamjenika općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, a Milivoj Antun Lazić dužnosti zamjenika županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.
Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluku o trajnom premještaju zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Pazinu Ivane Egredžija na mjesto zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Našicama.