Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Odluke sa sjednice Državnoodvjetničkog vijeća

Članovi Državnoodvjetničkog vijeća na današnjoj su 42. sjednici donijeli odluku kojom su Natašu Kramarić Tot imenovali za zamjenicu županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu. (29. 8. 2013.)

Ujedno, donijeta je odluka o poništenju dijela oglasa objavljenog u Narodnim novinama broj 42 od 18. travnja 2012. za jedno slobodno mjesto zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Na današnjoj je sjednici provedena rasprava u stegovnom postupku protiv zamjenice županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu zbog počinjenja stegovnog djela iz čl. 137. st. 2. točke 2. Zakona o državnom odvjetništvu odnosno zbog neopravdanog neobavljanja i neurednog obavljanja državnoodvjetničke dužnosti. Nakon provedenog dokaznog postupka, Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluku kojom je zamjenica županijske državne odvjetnice proglašena krivom za navedeno stegovno djelo te joj je izrečena stegovna kazna razrješenja od dužnosti.