Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Održan okrugli stol u sklopu regionalnog IPA 2010 Projekta "Borba protiv organiziranog kriminaliteta i korupcije: Jačanje tužiteljske mreže"

Okrugli stol pod nazivom "Jačanje suradnje između državnog odvjetništva, policije i drugih državnih tijela, uz osvrt na sadašnju i buduću suradnju sa zemljama u regiji, posebice nakon ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju" održan je 25. i 26. travnja u Tuhelju. (26. 4. 2013.)
Glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske Mladen Bajić otvorio je navedeni dvodnevni skup koji je, u cilju daljnjeg jačanja međuinstitucionalne i međunarodne suradnje, okupio predstavnike Državnog odvjetništva Republike Hrvatske, USKOK-a, županijskih i općinskih državnih odvjetništava te predstavnike Ravnateljstva policije, Porezne uprave, Carinske uprave i Ureda za sprječavanje pranja novca. Sudionici okruglog stola su razmotrili načine i kvalitetu dosadašnje suradnje, a posebna pozornost je posvećena novim oblicima suradnje nakon ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju.