Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku
Provedeni očevidi prometnih nesreća sa smrtnim posljedicama

Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku je u suradnji s Policijskom upravom osječko-baranjskom provelo očevide prometnih nesreća sa smrtnim posljedicama. (11. 11. 2016.)
Proveden je očevid prometne nesreće do koje je došlo 10. studenog 2016. oko 15,20 sati na županijskoj cesti između Brođanaca i Novaka u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila i u kojoj je vozač (1964.) jednog od tih automobila smrtno stradao.
Ujedno, proveden je očevid prometne nesreće do koje je došlo 10. studenog 2016. oko 18,30 sati na državnoj cesti između Magadenovca i Miholjačkog Poreča u kojoj su sudjelovali osobni automobil i traktor, a u kojoj je suvozač u osobnom automobilu (1982.) smrtno stradao.
Treći očevid proveden je za prometnu nesreću do koje je došlo 11. studenog 2016. oko 8,00 sati u Osijeku, na raskrižju Divaltove i Wilsonove ulice, a u kojoj su sudjelovali teretno vozilo i biciklistica (1949.) koja je smrtno stradala.
Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku nastavlja s provođenjem kriminalističkog istraživanja i dokaznih radnji radi utvrđivanja uzroka navedenih prometnih nesreća.