Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Općinsko državno odvjetništvo u Zlataru
Proveden očevid prometne nesreće u Zlataru

Općinsko državno odvjetništvo u Zlataru provelo je očevid prometne nesreće koja se dogodila u subotu, 30. siječnja 2016. u 18,10 sati u Zlataru, Martinečka 32. (31. 1. 2016.)

Na temelju za sada prikupljenih podataka, do prometne nesreće je došlo kada je osobno vozilo marke Golf krapinskih registracijskih oznaka kojim je upravljao hrvatski državljanin (1987.); krećući se Martinečkom ulicom iz smjera Lovrečan prema Zlataru; uslijed neprilagođene brzine te izlaskom iz desnog zavoja u zanošenju zahvatilo dio rubnika i prešlo u trak za vozila iz suprotnog smjera te naletjelo na prednji lijevi dio osobnog vozila marke Renault krapinskih registracijskih oznaka kojim je upravljao hrvatski državljanin (1981.) krećući se istom cestom iz Zlatara prema Lovrečanu.
U prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač vozila marke Golf i putnik (1993.) iz istog vozila dok su tjelesne ozljede, za sada još točno neutvrđene težine, zadobili suvozač (1996.) i drugi putnik (1993.) u istom vozilu. Lake tjelesne ozljede zadobio je vozač osobnog vozila marke Renault.

U tijeku je provođenje potrebnih dokaznih radnji i vještačenja radi utvrđenja svih okolnosti prometne nesreće.