Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Prisega državnoodvjetničkih dužnosnika

Nakon imenovanja na posljednjih nekoliko sjednica Državnoodvjetničkog vijeća, imenovani općinski državni odvjetnici i zamjenici županijskih državnih odvjetnika svečano su prisegnuli na te dužnosti. (9. 12. 2016.)

Sanja Gospodnetić svečano je prisegnula na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, a Višnja Janošević Ferenčić na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru. Branimir Puklin prisegnuo je na dužnost općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu, a Goran Supančić na dužnost općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu. Na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici svečano je prisegnula Ivanka Švagelj-Lovreković, a Romeo Waller na dužnost općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici.

Darko Dodig svečano je prisegnuo na dužnost zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Osijeku, a Jasminka Đak-Horvatić, Ljiljana Ivošević, Sandra Kričković, Ksenija Krizman i Marija Vučko svečano su prisegnule na dužnost zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu. Na dužnost zamjenice županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu svečano je prisegnula Andrea Vrančić, dok su Zvjezdana Verk i Dalibor Zidanić prisegnuli na dužnosti zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Prisega_09_12_2016.jpg