Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Prisegnuli državni odvjetnici i zamjenici državnih odvjetnika

Nakon imenovanja na posljednjoj sjednici Državnoodvjetničkog vijeća te odluka Glavnog državnog odvjetnika o imenovanju općinskih državnih odvjetnika, više je državnih odvjetnika te zamjenika državnih odvjetnika svečano prisegnulo na njihove dužnosti. Inka Jurišić svečano je prisegnula na dužnost zamjenice Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske. (31. 3. 2010.)

Marica Šušnić prisegnula je na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici, a Vlasta Janković na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu dok je Vladimir Lovrić prisegnuo na dužnost općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Vrbovcu. Na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu prisegnula je Daira Boban a na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Našicama Tatjana Babac.
Barbara Sandalj i Tea Radovani prisegnule su na dužnost zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Rijeci, a Sabina Matijević na dužnost zamjenice županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu. Mirko Poljak prisegnuo je na dužnost zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku, a Jasmina Rodek na dužnost zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici, dok je Jelena Skandel Davidović prisegnula na dužnost zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Puli. Na dužnost zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci prisegnule su Renata Randić, Suzana Gracin i Romana Petrić, a Marino Šarić na dužnost zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru.

prisega, 31. 3. 2010. jpg.jpg