Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Prisegnuli općinski državni odvjetnici i zamjenici državnih odvjetnika

Više općinskih državnih odvjetnika i zamjenika državnih odvjetnika svečano je danas prisegnulo na dužnosti na koje ih je imenovalo Državnoodvjetničko vijeće na svojoj 19. sjednici. (9. 1. 2012.)

Željko Bistrović prisegnuo je na dužnost općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Našicama, a Daira Boban na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu, dok je Višnja Janošević Ferenčić prisegnula na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru. Milan Kiš je prisegnuo na dužnost općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Ivanić Gradu, a Siniša Milevoj na dužnost općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Pazinu te Krešimir Ostrogonac na dužnost općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu. Blanka Peršić prisegnula je na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci, a Mirko Poljak na dužnost općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku. Na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici je prisegnula Dijana Sabolić-Harambaša, a na dužnost općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici Romeo Waller, dok je na dužnost općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu prisegnuo Davorin Zlatarek.
Na dužnost zamjenika županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu su prisegnuli Natalija Slavica, Ana Ivanišević-Inđić i Silvije Sušac, a na dužnost zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Našicama je prisegnula Marija Jakobović Adžaga.

Prisega, 09. 01. 2012.jpg