Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Prisegnuli zamjenici državnih odvjetnika

Petero zamjenika županijskih državnih odvjetnika kao i jedanaestero zamjenika općinskih državnih odvjetnika svečano je danas prisegnulo nakon što ih je Državnoodvjetničko vijeće imenovalo na te dužnosti na prošlim sjednicama. (9. 3. 2012.)

Slobodanka Radulović prisegnula je na dužnost zamjenice županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru, a Dubravko Skolan na dužnost zamjenika županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu, dok je Mirko Grujić prisegnuo na dužnost zamjenika županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Puli, Irena Senečić na dužnost zamjenice županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a Vladimir Terešak na dužnost zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.
Marta Šamota Galjer, Mario Kovačević i Stela Ilić su prisegnuli na dužnost zamjenika općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, a Petra Bujan na dužnost zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu. Na dužnost zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Pazinu je prisegnula Suzana Bulić, dok su Dragan Bacanović i Nina Vičević prisegnuli na dužnost zamjenika općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci. Saša Kovačević je prisegnuo na dužnost zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Virovitici, a Miro Brico i Sanja Voller-Jakšić na dužnost zamjenika općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru. Na dužnost zamjenice općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima je prisegnula Silva Rončević.

Prisega, 09. 03. 2012.jpg