Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Prisegnuli zamjenici Glavnog državnog odvjetnika, županijski i općinski državni odvjetnici te zamjenici županijskih i općinskih državnih odvjetnika

Josip Čule, Jasmina Dolmagić i Mirta Kuharić svečano su prisegnuli na dužnost zamjenika Glavnog državnog odvjetnika u Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske nakon što ih je na te dužnosti imenovalo Državnoodvjetničko vijeće. Ujedno, nakon odluke Glavnog državnog odvjetnika o ponovnom imenovanju, Stipe Vrdoljak prisegnuo je na dužnost županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku, a Božidar Piljić na dužnost županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Vukovaru. (30. 9. 2009.)

Prisega, 30.9.2009..jpg 
Blanka Peršić svečano je prisegnula na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci, Vesna Cvitković na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Crikvenici, a Marija Rukavina na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini, dok je Romeo Waller prisegnuo na dužnost općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Slatini a Ivan Jukić na dužnost općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu.

Na dužnost zamjenika županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Puli prisegnuo je Eddy Putigna, dok su Nikša Wagner i Julijana Stipišić prisegnuli na dužnost  zamjenika županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu. Na dužnost zamjenice općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu prisegnula je Andreja Jeromela Lučić, a na dužnost zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku Marina Vrcan dok je Marija Biga-Boban prisegnula na dužnost zamjenice općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Gospiću. Biljana Ćavar Bočić prisegnula je na dužnost zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu, dok su Dragana Marić Velić i Sandra Šarkan te Igor Vranković prisegnuli na dužnost zamjenika općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci. Darija Padovan Buškulić prisegnula je na dužnost zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru.