Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Prisegnuli zamjenici općinskih državnih odvjetnika

Više zamjenika općinskih državnih odvjetnika, njih trideset i devetero, imenovanih na posljednje dvije sjednice Državnoodvjetničkog vijeća svečano je prisegnulo na te dužnosti pred brojnim državnoodvjetničkim dužnosnicima, uzvanicima i gostima. (29. 12. 2015.)

Denis Krnjak i Lana Škvorc svečano su prisegnuli na dužnost zamjenika općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu, a Katarina Matijašević za zamjenicu općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku. Na dužnost zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici prisegnula je Maja Vidović Korošec, dok su Vedran Libl i Anita Jelaš prisegnuli na dužnost zamjenika općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Aleksandra Vučinić, Sonja Jazbec, Sanja Šimac i Anamaria Štiglić svečano su prisegnule na dužnost zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci, a Lovorka Kraljević, Barbara Kraljević, Anja Adamović, Marina Pavić i Nikolina Dujić na dužnost zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu.

Marija Krnežić Kovačić je prisegnula na dužnost zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu, a Tina Grga Ivanjek i Martina Živanović na dužnost zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Na dužnost zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku prisegnule su Nikolina Pilja, Sonja Marković, Mihaela Rastovac i Senka Parać, a na dužnost zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu Ljerka Rošić, Darija Vlk i Marijana Vukša Orešković.

Mirna Radosavljević, Ljudevit Drkulec, Irena Klenović, Petar Plejić, Antonija Luketić, Jelena Stipaničev i Ivana Lubina te Kornelija Đuratović, Jadranka Osrečak, Nives Joha Petrić, Karmen Perić Radonić i Katarina Ćaćić svečano su prisegnuli na dužnost zamjenica i zamjenika općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Na dužnost zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Zlataru svečano su prisegnule Valentina Vedrina Parlov i Ivana Ferek-Teški.

prisega 29 12 2015 1.jpg

prisega 29 12 2015 2.jpg

prisega 29 12 2015 3.jpg

prisega 29 12 2015 4.jpg

prisega 29 12 2015 5.jpg

prisega 29 12 2015 6.jpg

prisega 29 12 2015 7.jpg prisega 29 12 2015 8.jpg