Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Prisegnuli županijski i općinski državni odvjetnici

Nakon što ih je Državnoodvjetničko vijeće imenovalo na svojoj 47. sjednici, osmero državnih odvjetnika je 11. prosinca 2013. svečano prisegnulo na te dužnosti. (12. 12. 2013.)

Davor Petričević je svečano prisegnuo na dužnost županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Osijeku, a Božidar Piljić na dužnost županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Vukovaru.
Mira Baričević je prisegnula na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Požegi, a Marija Rukavina na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini, dok je Zorica Humaan prisegnula na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru. Na dužnost općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu je prisegnuo Ivan Jukić, a Sanja Smontara na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici, dok je Vlatko Ivandić prisegnuo na dužnost općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Puli-Pola.

prisega, 11. 12. 2013..jpg