Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Prisegnuli županijski i općinski državni odvjetnici

Dvoje županijskih i više općinskih državnih odvjetnika te nekoliko zamjenika državnih odvjetnika svečano je danas prisegnulo na dužnosti na koje ih je imenovalo Državnoodvjetničko vijeće na svojoj 12. sjednici. (4. 9. 2015.)

Sani Ljubičić prisegnula je na dužnost županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu a Dražen Diklić da dužnost županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.
Na imenovane dužnosti danas su prisegnuli: Marijana Matijević Pišonić na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku, Milan Kiš na dužnost državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici, Željka Zubčić Šoštarić na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci, Dominko Hladilo na dužnost općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku, Ivana Kolesarić na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom  odvjetništvu u Osijeku i Andreja Vrančić na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Zlataru te Vlatko Ivandić na dužnost općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Puli-Pola.  
Ujedno, na dužnost zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu prisegnule su Mira Baričević i Marija Vukasović.

prisega 04 09 2015.jpg