Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (23. rujan 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto informatički referent. (22. rujan 2021.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola objavljuje rješenje o izboru kandidata u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (17. rujan 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (17. rujan 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (14. rujan 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto namještenika III. vrste - vozač-dostavljač. (14. rujan 2021.)

više

Rješenje o ispravku rješenja o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o ispravku rješenja o prijmu administrativnog referenta-upisničara na neodređeno vrijeme broj P-59/2021 od 30. kolovoza 2021., objavljenog 9. rujna 2021. na Internet stranici Državnog odvjetništva Republike Hrvatske. (13. rujan 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto namještenika IV. vrste - djelatnik u čajnoj kuhinji. (9. rujan 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenja o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativni referent-upisničar (4 izvršitelja) na neodređeno vrijeme. (9. rujan 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (8. rujan 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (7. rujan 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (6. rujan 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-arhivar. (3. rujan 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Sisku

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Sisku objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar-arhivar. (1. rujan 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto voditelj pisarnice državnoodvjetničke uprave. (31. kolovoz 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta objavljuje rješenja o prijmu u državnu službu na radna mjesta administrativni referent-upisničar (3 izvršitelja) i administrativni referent za prijem i otpremu pošte na neodređeno vrijeme. (30. kolovoz 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (27. kolovoz 2021.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru objavljuje rješenje o izboru kandidata za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (27. kolovoz 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radna mjesta administrativni referent-upisničar i daktilograf. (25. kolovoz 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički zapisničar. (17. kolovoz 2021.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu objavljuje rješenje o izboru kandidata za prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (11. kolovoz 2021.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o izboru kandidata za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto vozač-dostavljač. (3. kolovoz 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar na određeno vrijeme. (2. kolovoz 2021.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu objavljuje rješenje o izboru kandidata za prijam u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (29. srpanj 2021.)

više

Rješenje o proglašenju rješenja o prijmu ništavnim - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta objavljuje rješenje o proglašenju rješenja o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar, ništavnim. (27. srpanj 2021.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o izboru kandidata za prijam u državnu službu na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar (4 izvršitelja) na neodređeno vrijeme. (22. srpanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (22. srpanj 2021.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu objavljuje rješenje o izboru kandidata za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (22. srpanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, Odjel delegiranih europskih tužitelja u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto financijski istražitelj. (20. srpanj 2021.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Županijsko državno odvjetništvo u Sisku

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Sisku objavljuje rješenje o izboru kandidata za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto voditelj državnoodvjetničke pisarnice. (20. srpanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto namještenika III. vrste - vozač-dostavljač. (15. srpanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (14. srpanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto namještenika III. vrste - vozač-dostavljač. (14. srpanj 2021.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici objavljuje rješenje o izboru kandidata za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (9. srpanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik (2 izvršitelja) na neodređeno vrijeme. (8. srpanj 2021.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o izboru kandidata za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (8. srpanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, Odjel delegiranih europskih tužitelja u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto namještenika IV. vrste - čistačica. (2. srpanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, Odjel delegiranih europskih tužitelja u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativni referent-upisničar (2 izvršitelja) na neodređeno vrijeme. (2. srpanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, Odjel delegiranih europskih tužitelja u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik (2 izvršitelja) na neodređeno vrijeme. (2. srpanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, Odjel delegiranih europskih tužitelja u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (2. srpanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, Odjel delegiranih europskih tužitelja u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto namještenika III. vrste - vozač-dostavljač. (2. srpanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, Odjel delegiranih europskih tužitelja u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto informatički referent. (2. srpanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, Odjel delegiranih europskih tužitelja u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto stručni savjetnik-prevoditelj. (2. srpanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (1. srpanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (30. lipanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativni referent-upisničar na određeno vrijeme. (29. lipanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativni referent-upisničar (2 izvršitelja) na određeno vrijeme. (29. lipanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (29. lipanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto informatički referent. (29. lipanj 2021.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima objavljuje rješenje o izboru kandidata za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (23. lipanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto namještenika IV. vrste - čistačica na neodređeno vrijeme. (18. lipanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

 
 

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar-arhivar. (16. lipanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto namještenika III. vrste - vozač-dostavljač. (14. lipanj 2021.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku objavljuje rješenje o izboru kandidata za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (14. lipanj 2021.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici objavljuje rješenje o izboru kandidata za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto namještenika III. vrste - vozač-dostavljač. (11. lipanj 2021.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o izboru kandidata za prijam u državnu službu na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik u Kaznenom odjelu (3 izvršitelja) i državnoodvjetnički savjetnik u Građansko-upravnom odjelu (2 izvršitelja) na neodređeno vrijeme. (8. lipanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (7. lipanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto računovodstveni referent-financijski knjigovođa. (4. lipanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik (2 izvršitelja) na neodređeno vrijeme. (4. lipanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar (4 izvršitelja) na neodređeno vrijeme. (1. lipanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Sisku

 
 
Općinsko državno odvjetništvo u Sisku objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (28. svibanj 2021.)
više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (26. svibanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar (4 izvršitelja). (25. svibanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (24. svibanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent u Odjeljku prijema i otpreme pošte. (17. svibanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (4. svibanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički zapisničar. (3. svibanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu objavljuje rješenje o prijmu višeg stručnog referenta na neodređeno vrijeme. (30. travanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (30. travanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (26. travanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (23. travanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

 
 

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto namještenika IV. vrste - čistačica. (22. travanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (21. travanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto viši državnoodvjetnički savjetnik. (21. travanj 2021.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o izboru kandidata za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (21. travanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (13. travanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto informatički referent. (1. travanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (29. ožujak 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (29. ožujak 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zlataru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zlataru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni refrent-državnoodvjetnički zapisničar. (29. ožujak 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (26. ožujak 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto namještenika IV. vrste - djelatnik u čajnoj kuhinji. (26. ožujak 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (23. ožujak 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (23. ožujak 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta objavljuje dva rješenja o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto namještenika IV. vrste - čistačica. (18. ožujak 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (16. ožujak 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

 
 

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto namještenika III. vrste - djelatnica u čajnoj kuhinji. (16. ožujak 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto namještenika IV. vrste - čistačica. (11. ožujak 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

 
 

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto namještenika IV. vrste - čistačica (3 izvršiteljice). (10. ožujak 2021.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o izboru kandidata za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto vozač-dostavljač. (2. ožujak 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto viši informatički referent. (1. ožujak 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto voditelj Odjeljka knjigovodstveno-financijskih poslova. (19. veljača 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

 
 

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto viši informatički referent. (17. veljača 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (17. veljača 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (16. veljača 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (11. veljača 2021.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Sisku

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Sisku objavljuje rješenje o izboru kandidata za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (11. veljača 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (10. veljača 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (10. veljača 2021.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu objavljuje rješenje o izboru kandidata za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (9. veljača 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (8. veljača 2021.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

 
 

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske objavljuje rješenje o izboru kandidata za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto računovodstveni referent-financijski knjigovođa. (5. veljača 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

 
 

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske objavljuje dva rješenja o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (5. veljača 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (3. veljača 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (27. siječanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto namještenika IV. vrste - čistačica. (26. siječanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (26. siječanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar na određeno vrijeme. (25. siječanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto namještenika IV. vrste - čistačica. (14. siječanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu državnoodvjetničkog savjetnika na određeno vrijeme. (14. siječanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (13. siječanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto namještenika III. vrste - vozač-dostavljač. (13. siječnja 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (11. siječanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto viši državnoodvjetnički savjetnik. (4. siječanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni refrent-upisničar. (4. siječanj 2021.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 
Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (31. prosinac 2020.) više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (21. prosinac 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (21. prosinac 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (16. prosinac 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje dva rješenja o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (16. prosinac 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (11. prosinac 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (11. prosinac 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (11. prosinac 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (8. prosinac 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

 
 

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto računovodstveni referent-financijski knjigovođa. (7. prosinac 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

 
 

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto ekonom. (7. prosinac 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (4. prosinac 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (1. prosinac 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (1. prosinac 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje dva rješenja o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-državnoodvjetničkog zapisničara na određeno vrijeme. (1. prosinac 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (24. studeni 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (23. studeni 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički/a savjetnik/ca. (6. studeni 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

 
 

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (4. studeni 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički/a savjetnik/ca u Kaznenom odjelu - 2 službenika/ce. (4. studeni 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički/a savjetnik/ca - 2 službenika/ce. (4. studeni 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu namještenika IV. vrste - čistačice na neodređeno vrijeme. (3. studeni 2020.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu objavljuje rješenje o izboru kandidata u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (21. listopad 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (12. listopad 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativi referent-upisničar. (12. listopad 2020.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o izboru kandidata u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik u Kaznenom odjelu. (9. listopad 2020.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje dva rješenja o izboru kandidata u državnu službu na neodređeno vrijeme na radna mjesta državnoodvjetnički savjetnik u Kaznenom odjelu te državnoodvjetnički savjetnik u Građansko-upravnom odjelu. (9. listopad 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto vozaž-dostavljač. (8. listopad 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent za prijem i otpremu pošte. (30. rujan 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto informatički referent. (25. rujan 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto viši/a državnoodvjetnički/ka savjetnik/ica. (23. rujan 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (23. rujan 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativi referent-državnoodvjetnički zapisničar. (23. rujan 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (21. rujan 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme dva izvršitelja na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (11. rujan 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički zapisničar. (11. rujan 2020.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci objavljuje rješenje o izboru kandidata u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički zapisničar. (11. rujan 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu objavjuje rješenje o prijmu administrativnog referenta-državnoodvjetničkog zapisničara i administrativnog referenta-upisničara na neodređeno vrijeme. (7. rujan 2020.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu objavljuje rješenje o izboru kandidata u državnu službu na radno mjesto administrativni referent za prijem, otpremu pošte i snimanje na neodređeno vrijeme. (7. rujan 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto referent za nabavu - ekonom u Odjeljku knjigovodstveno-finacijskih poslova. (3. rujan 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto domar. (25. kolovoz 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto računovodstveni referent-financijski knjigovođa. (25. kolovoz 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto voditelj odjeljka računovodstvenih poslova. (21. kolovoz 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent u Odjeljku prijema i otpreme pošte. (19. kolovoz 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent za prijem i otpremu pošte. (17. kolovoz 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (14. kolovoz 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (12. kolovoz 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (3. kolovoz 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (27. srpanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (24. srpanj 2020.)

više

Rješenje o poništavanju rješenja o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o poništavanju rješenja o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent u Odjeljku prijema i otpreme pošte. (24. srpanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

 
 

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto ravnatelj državnoodvjetničke uprave. (16. srpanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent u Odjeljku prijema i otpreme pošte. (10. srpanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-arhivar. (6. srpanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (6. srpanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (30. lipanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativi referent-državnoodvjetnički zapisničar. (26. lipanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta objavljuje rješenje o prijmu savjetnika u državnu službu na neodređeno vrijeme. (25. lipanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto računovodstveni referent-financijski knjigovođa. (23. lipanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (19. lipanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (19. lipanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola

 
 
Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik na određeno vrijeme. (12. lipanj 2020.) više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu

 
 
Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativni referent–arhivar na određeno vrijeme. (12. lipanj 2020.) više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapsničar. (1. lipanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-zapisničar. (1. lipanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 
Županijsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativnog referenta državnoodvjetničkog zapisničara. (29. svibanj 2020.) više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto III. vrste - vozač-dostavljač. (29. svibanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-zapisničar. (28. svibanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto III. vrste - domar - kućni majstor. (21. svibanj 2020.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola objavljuje rješenje o izboru kandidata za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar, kao i rješenje o ispravku tog rješenja. (6. travanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

 
 

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto IV. vrste - čistačica. (3. travanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

 
 

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme za 3 izvršitelja/ice na radno mjesto IV. vrste - čistačica. (2. travanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (1. travanj 2020.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 
Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o izboru kandidata za popunu radnog mjesta administrativni referent–upisničar na neodređeno vrijeme. (27. ožujak 2020.) više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (19. ožujak 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (19. ožujak 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (16. ožujak 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

 
 

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (6. ožujak 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto savjetnik. (5. ožujak 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Sisku

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Sisku objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (5. ožujak 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Sisku

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Sisku objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (4. ožujak 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto savjetnik. (3. ožujak 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Sisku

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Sisku objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (2. ožujak 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (25. veljača 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (19. veljača 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (18. veljača 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-zapisničar. (18. veljača 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (18. veljača 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (17. veljača 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (14. veljača 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (11. veljača 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (10. veljača 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-za prijem i otpremu pošte. (6. veljača 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto informatički referent. (6. veljača 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje dva rješenja o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (5. veljača 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (5. veljača 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (4. veljača 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto vozač-dostavljač. (29. siječanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (28. siječanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativni referent-upisničar na neodređeno vrijeme. (27. siječanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

 
 

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativni referent-upisničar na neodređeno vrijeme. (27. siječanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (23. siječanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (20. siječanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (17. siječanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (16. siječanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (15. siječanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Državnoodvjetničko vijeće

 
 
Državnoodvjetničko vijeće, nakon provedenog natječajnog postupka, objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativni referent-zapisničar. (8. siječanj 2020.) više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto informatički referent. (8. siječanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto namještenika-čistačice. (7. siječanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-zapisničar. (7. siječanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

 
 

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativni referent-upisničar na određeno vrijeme. (2. siječanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

 
 

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativni referent-upisničar na neodređeno vrijeme. (2. siječanj 2020.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (30. prosinac 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu objavljuje dva rješenja o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (30. prosinac 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (24. prosinac 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-državnoodvjetničkog zapisničara na određeno vrijeme. (23. prosinac 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu dva administrativna referenta-državnoodvjetnička zapisničara na neodređeno vrijeme. (20. prosinca 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu informatičkog referenta na neodređeno vrijeme. (20. prosinac 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu voditelja Odjeljka knjigovodstveno-financijskih poslova na neodređeno vrijeme. (10. prosinac 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-upisničara na neodređeno vrijeme. (9. prosinac 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-upisničara na određeno vrijeme. (9. prosinac 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu namještenika IV. vrste - čistačica na neodređeno vrijeme. (5. prosinac 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu namještenika III. vrste - vozačica-dostavljačica na neodređeno vrijeme. (5. prosinac 2019.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima objavljuje rješenje o izboru kandidata u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (2. prosinac 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto voditelj Odjeljka knjigovodstveno-financijskih poslova. (27. studeni 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (27. studeni 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu državnoodvjetničkog zapisničara na određeno vrijeme. (21. studeni 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

 
 

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-upisničara na određeno vrijeme. (19. studeni 2019.).

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu objavjuje rješenje o prijmu administrativnog referenta-državnoodvjetničkog zapisničara na neodređeno vrijeme. (18. studeni 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

 
 

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (11. studeni 2019.).

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik na neodređeno vrijeme. (4. studeni 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (25. listopad 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-upisničara na određeno vrijeme. (21. listopad 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola objavljuje rješenje o prijmu namještenika na radno mjesto čistačice-dostavljačice na neodređeno vrijeme. (21. listopad 2019.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Zlataru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zlataru objavljuje rješenja o izboru kandidata za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (7. listopad 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru objavljuje rješenje o prijmu namještenika IV. vrste - čistačice na neodređeno vrijeme. (3. listopad 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-upisničara na određeno vrijeme. (3. listopad 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-upisničara na određeno vrijeme. (2. listopad 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu državnoodvjetničkog savjetnika na određeno vrijeme. (30. rujan 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu daktilografa na određeno vrijeme. (30. rujan 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu državnoodvjetničkog savjetnika na određeno vrijeme. (30. rujan 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-upisničara na određeno vrijeme. (27. rujan 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-upisničara na određeno vrijeme. (26. rujan 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu voditelja odjeljka računovodstvenih poslova na određeno vrijeme. (19. rujan 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 
Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-državnoodvjetničkog zapisničara na neodređeno vrijeme. (4. rujan 2019.) više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta na određeno vrijeme. (4. rujan 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta objavljuje rješenje o prijmu vozača-dostavljača na neodređeno vrijeme. (4. rujan 2019.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Sisku

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Sisku objavljuje rješenje o izboru kandidata za prijam u državnu službu administrativnog referenta-državnoodvjetničkog zapisničara na neodređeno vrijeme. (2. rujan 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Metkoviću

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Metkoviću objavljuje rješenje o prijmu administrativnog referenta-državnoodvjetničkog zapisničara na neodređeno vrijeme. (30. kolovoz 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-upisničara na neodređeno vrijeme. (30. kolovoz 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu objavjuje rješenje o prijmu državnoodvjetničkog savjetnika na neodređeno vrijeme. (29. kolovoz 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-državnoodvjetničkog zapisničara na određeno vrijeme. (29. kolovoz 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu

 
 
Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu državnoodvjetničkog savjetnika na određeno vrijeme. (26. kolovoz 2019.) više

Rješenje o ispravku rješenja o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o ispravku rješenja o prijmu administrativnog referenta-upisničara na neodređeno vrijeme broj P-40/19 od 21. kolovoza 2019., objavljenog 23. kolovoza 2019. na Internet stranici Državnog odvjetništva Republike Hrvatske (23. kolovoz 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu državnoodvjetničkog savjetnika na neodređeno vrijeme. (23. kolovoz 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-državnoodvjetničkog zapisničar na određeno vrijeme. (23. kolovoz 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-upisničara na neodređeno vrijeme. (23. kolovoz 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta za prijem i otpremu pošte na neodređeno vrijeme. (12. kolovoz 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-državnoodvjetničkog zapisničara na neodređeno vrijeme. (12. kolovoz 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu državnoodvjetničkog savjetnika na neodređeno vrijeme. (12. kolovoz 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje dva rješenja o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (12. kolovoz 2019.)

više

Rješenje o prijmu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zlataru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-državnoodvjetničkog zapisničara na neodređeno vrijeme. (8. kolovoz 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu državnoodvjetničkog savjetnika na neodređeno vrijeme. (6. kolovoz 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu državnoodvjetničkog savjetnika na neodređeno vrijeme. (2. kolovoz 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-upisničara na određeno vrijeme. (2. kolovoz 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radna mjesta administrativni referent-upisničar i administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (31. srpanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radna mjesta administrativni referent-upisničar i administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (30. srpanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu državnoodvjetničkog savjetnika na neodređeno vrijeme. (26. srpanj 2019.)

više

Odluka o prijmu namještenika - Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću objavljuje odluku o prijmu na radno mjesto namještenika III. vrste - vozača-dostavljača na neodređeno vrijeme. (24. srpanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta za prijem i otpremu pošte na određeno vrijeme. (23. srpanj 2019.)

više

Odluka o prijmu namještenika - Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku objavljuje odluku o prijmu na radno mjesto namještenika IV. vrste - čistačice na neodređeno vrijeme. (23. srpanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto državnoodvjetničkog savjetnika na neodređeno vrijeme. (19. srpanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativnog referenta-upisničara na neodređeno vrijeme. (19. srpanj 2019.)

više

Odluka o prijmu namještenika - Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku objavljuje odluku o prijmu namještenika IV. vrste na radno mjesto čistač/ice na neodređeno vrijeme. (19. srpanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativnog referenta-državnoodvjetničkog zapisničara na određeno vrijeme. (17. srpnja 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativnog referenta-državnoodvjetničkog zapisničara na neodređeno vrijeme. (16. srpanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku

 
 
Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radna mjesta administrativni referent-upisničar i daktilograf na neodređeno vrijeme. (15. srpanj 2019.) više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativnog referenta-upisničara na neodređeno vrijeme. (12. srpanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativnog referenta-državnoodvjetničkog zapisničara (2 izvršitelja/ice) na neodređeno vrijeme. (12. srpanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto državnoodvjetničkog savjetnika na neodređeno vrijeme. (12. srpanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativnog referenta na neodređeno vrijeme. (12. srpanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativnog referenta-upisničara na neodređeno vrijeme. (12. srpanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativnog referenta-državnoodvjetničkog zapisničara na neodređeno vrijeme. (11. srpanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto glasnogovornik na neodređeno vrijeme. (11. srpanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta na neodređeno vrijeme. (9. srpanj 2019.)

više

Odluka o prijmu namještenika - Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje odluku o prijmu namještenika III. vrste na radno mjesto vozač-dostavljač na neodređeno vrijeme. (5. srpanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

 
 

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativnog referenta-državnoodvjetničkog zapisničara na neodređeno vrijeme. (4. srpanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar na određeno vrijeme. (2. srpanj 2019.)

više

Odluka o odabiru kandidata - Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru objavljuje Odluku o odabiru kandidata za radno mjesto čistač/ica na neodređeno vrijeme. (26. lipanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

 
 

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent za prijem i otpremu pošte. (19. lipanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-upisničara na neodređeno vrijeme. (18. lipanj 2019.)

više

Odluka o odabiru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru

 
 
Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru objavljuje Odluku o odabiru kandidata za radno mjesto čistač/ica na neodređeno vrijeme. (13. lipanj 2019.) više

Rješenje o prijmu - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

 
 

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto viši stručni savjetnik. (11. lipanj 2019.).

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (10. lipanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu državnoodvjetničkog savjetnika na neodređeno vrijeme. (6. lipanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu

 
 
Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto daktilograf na neodređeno vrijeme. (4. lipanj 2019.) više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar na određeno vrijeme. (24. svibanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta na neodređeno vrijeme. (20. svibanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Sisku

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Sisku objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu državnoodvjetničkog savjetnika na neodređeno vrijeme. (16. svibanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Sisku

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Sisku objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-državnoodvjetničkog zapisničara na određeno vrijeme. (16. svibanj 2019.)

više

Odluka o prijmu namještenika - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje odluku o prijmu namještenika III. vrste na radno mjesto vozač-dostavljač na neodređeno vrijeme. (15. svibanj 2019.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o izboru kandidata za prijam u državnu službu na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar na neodređeno vrijeme. (13. svibanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola

 
 
Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu državnoodvjetničkog savjetnika na neodređeno vrijeme. (10. svibanj 2019.) više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 
Općinsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu državnoodvjetničkog savjetnika na određeno vrijeme. (9. svibanj 2019.) više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 
Općinsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-upisničara na neodređeno vrijeme. (9. svibanj 2019.) više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci

 
 
Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-upisničara na neodređeno vrijeme. (8. svibanj 2019.) više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Sisku

 
 
Općinsko državno odvjetništvo u Sisku objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu državnoodvjetničkog savjetnika na neodređeno vrijeme. (7. svibanj 2019.) više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 
Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu državnoodvjetničkog savjetnika (3 izvršitelja/ice) na neodređeno vrijeme. (7. svibanj 2019.) više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 
Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-upisničara na neodređeno vrijeme. (6. svibanj 2019.) više

Rješenja o izboru kandidata - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

 
 

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske objavljuje rješenja o izboru kandidata za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (3. svibanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu državnoodvjetničkog savjetnika na neodređeno vrijeme. (3. svibanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta na određeno vrijeme. (3. svibanj 2019.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu objavljuje rješenje o izboru kandidata u državnu službu na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar na neodređeno vrijeme. (26. travanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici

 
 
Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (25. travanj 2019.) više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 
Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (24. travanj 2019.) više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 
Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni tajnik. (24. travanj 2019.) više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru

 
 
Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-upisničara na određeno vrijeme. (18. travanj 2019.) više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru

 
 
Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-državnoodvjetničkog zapisničara na određeno vrijeme. (18. travanj 2019.) više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-upisničara na neodređeno vrijeme. (16. travanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-državnoodvjetničkog zapisničara na neodređeno vrijeme. (16. travanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-državnoodvjetničkog zapisničara na neodređeno vrijeme. (15. travanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-državnoodvjetničkog zapisničara na neodređeno vrijeme. (15. travanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu državnoodvjetničkog savjetnika na neodređeno vrijeme. (15. travanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-upisničara na neodređeno vrijeme. (15. travanj 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 
Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-upisničar. (12. travanj 2019.) više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu

 
 
Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radna mjesta administrativnog referenta-upisničara i administrativnog referenta-državnoodvjetničkog zapisničara. (11. travanj 2019.) više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici

 
 
Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (10. travanj 2019.) više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 
Županijsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (10. travanj 2019.) više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu

 
 
Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto državnoodvjetnički savjetnik. (9. travanj 2019.) više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na određeno vrijeme na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar. (29. ožujak 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Splitu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar na određeno vrijeme. (25. ožujak 2019.)

više

Rješenje o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu objavljuje rješenje o izboru kandidata na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar na neodređeno vrijeme. (21. ožujak 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu administrativnog referenta-državnoodvjetničkog zapisničara na određeno vrijeme. (19. ožujak 2019.)

više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Zadru

 
 

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu državnoodvjetničkog savjetnika na određeno vrijeme. (18. ožujak 2019.)

više

Odluka o prijmu namještenika - Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu

 
 
Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu objavljuje odluku o prijmu namještenika III. vrste - vozač-dostavljač na neodređeno vrijeme. (15. ožujak 2019.) više

Rješenje o prijmu - Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu

 
 
Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar (2 izvršitelja/ice) na neodređeno vrijeme. (8. ožujak 2019.) više

Rješenje o prijmu - Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici

 
 
Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici objavljuje rješenje o prijmu u državnu službu na radno mjesto državnoodvjetničkog savjetnika na neodređeno vrijeme. (6. ožujak 2019.) više

Rješenja o izboru kandidata - Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici

 
 
Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici objavljuje dva rješenja o izboru kandidata na radno mjesto administrativni referent-državnoodvjetnički zapisničar na neodređeno vrijeme. (6. ožujak 2019.) više