Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću za Nacrt Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o načinu i provođenju te ocjenjivanju pisanog ispita i usmenog razgovora

Državnoodvjetničko vijeće objavljuje početak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Nacrt Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o načinu i provođenju te ocjenjivanju pisanog ispita i usmenog razgovora. (15. listopad 2015.)

Savjetovanje traje od 15. listopada 2015. do 14. studenog 2015., a provodi se na internetskim stranicama Državnoodvjetničkog vijeća.

Nacrt Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o načinu i provođenju te ocjenjivanju pisanog ispita i usmenog razgovora možete preuzeti u prilogu.

Obrazloženje razloga i ciljeva koji se žele postići donošenjem Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o načinu i provođenju te ocjenjivanju pisanog ispita i usmenog razgovora možete preuzeti u prilogu.

Pozivaju se predstavnici zainteresirane javnosti da u razdoblju od 15. listopada 2015. do 14. studenog 2015. dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe na Nacrt Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o načinu i provođenju te ocjenjivanju pisanog ispita i usmenog razgovora, putem pošte na adresu Državnoodvjetničkog vijeća, ul. grada Vukovara 49/IV, 10000 Zagreb ili putem elektroničke pošte na adresu: dov@dov.dorh.hr – uz prilaganje obrasca savjetovanja sa zainteresiranom javnošću kojeg možete preuzeti u prilogu.