Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Usvojena Uputa za polaganje završnog ispita u Državnoj školi za pravosudne dužnosnike

Članovi Državnoodvjetničkog vijeća su na 39. sjednici održanoj 15. travnja 2013. jednoglasno usvojili Uputu Državnoodvjetničkog vijeća za polaganje završnog ispita u Državnoj školi za pravosudne dužnosnike koja se odnosi na kandidate za zamjenike državnih odvjetnika, te je u cijelosti objavljena u rubrici "Obavijesti". (16. 4. 2013.)

Povodom poziva za trajne premještaje zamjenika općinskih državnih odvjetnika Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluke da se zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Pazinu Ivana Egredžija trajno premješta na dužnost zamjenice općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Našicama, a zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu Anita Kožul se trajno premješta na mjesto zamjenice općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.
Ujedno, donijet je odluka kojom se zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu Splitu Živana Marušić razrješava državnoodvjetničke dužnosti na vlastiti zahtjev radi odlaska u mirovinu, i odluka kojom se Vladimir Terešak razrješava dužnosti zamjenika županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu, na vlastiti zahtjev.