Državno odvjetništvo Republike Hrvatske

Kontrastni prikaz Ispiši stranicu Pošalji link
prilagodba izgleda
mogućnosti
RSS

Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola
Ispitano troje osumnjičenika i predloženo određivanje istražnog zatvora
Dopuna priopćenja: određen istražni zatvor protiv 32-godišnjakinje

Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola je 25. svibnja 2017. ispitalo 32-godišnju hrvatsku državljanku zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv života i tijela teškim ubojstvom iz čl. 111. t. 2. Kaznenog zakona, te 29-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog osnovane sumnje na počinjene kaznenog djela protiv pravosuđa neprijavljivanjem počinjenja kaznenog djela iz čl. 302. st. 1. Kaznenog zakona. (26. 5. 2017.)

Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola podnijelo je sucu istrage Županijskog suda u Puli-Pola prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv 32-godišnje osumnjičenice temeljem zakonskog osnova iz čl. 123. st. 1. t. 3. i 4. Zakona o kaznenom postupku, dok je 29-godišnji osumnjičenik pušten da se brani sa slobode.
Sudac istrage za mladež Županijskog suda u Puli-Pola je 25. svibnja 2017. ispitao maloljetnu hrvatsku državljanku i prema njoj odredio istraži zatvor temeljem zakonskog osnova iz čl. 123. st. 1. t. 3. i 4. Zakona o kaznenom postupku.

Dopuna priopćenja:

Povodom prijedloga Županijskog državnog odvjetništva u Puli-Pola, sudac istrage Županijskog suda u Puli-Pola odredio je istražni zatvor protiv 32-godišnje hrvatske državljanke temeljem zakonskog osnova iz čl. 123. st. 1. t. 3. i 4. Zakona o kaznenom postupku.